Условия за доставка

 

Условия за Доставка

След направена и потвърдена поръчка, до 3 работни дни ще получите поръчаните продукти до посоченият офис на куриерска компания или адрес.

За поръчка над 100 лв доставката до офис на куриерска компания и адрес е БЕЗПЛАТНА , за цялата страна до 5 работни дни! Доставка до офис на куриерска компания или адрес за суми под 100 лв. се заплаща от потребителя, съгласно тарифите на куриерската компания. За артикули, които не са налични, доставката се уточнява допълнително. Изпратените артикули са с възможност за преглед и тест. След отказ от получаване на пратката, сумата за връщане на пратката до подателя е за сметка на клиента, съгласно тарифите на куриерската компания.

ПЛАЩАНЕ

Вариантите за плащане на поръчки за България са два. Можете да заплатите при получаване на пратката кеш или с карта на служител на куриерската компания. Служителите на ЕКОНТ предоставят касов бон при заплащане на наложен платеж.

Надзорен орган за разрешаване на възникнали спорове:

Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр. София, пл.” Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24, факс: 02 / 988 42 18, гореща линия: 0700 111 22. Уеб сайт: www.kzp.bg